Modestoffen

Onze categorie modestoffen biedt een ongeëvenaarde selectie van hoogwaardige materialen om uw kledingdromen waar te maken. Met onze veelzijdige stoffen kun je prachtige kledingstukken creëren die je persoonlijkheid weerspiegelen en een statement maken. Laat je fantasie de vrije loop en breng je ontwerpen tot leven. Kies voor kwaliteit, kies voor stijl, kies voor de stoffen van Singer Fels!

Modestoffen

Een greep uit het aanbod: viscose, poplin, katoen, jersey, linnen, denim, corduroy, jogging, softshell en nog veel meer.

modestoffen

Kinderstoffen

We hebben een grote variatie aan kinder- en babystoffen zoals bedrukte en effen katoen, mousseline, wafel popeline, tricot, fleece en jersey.

kinderstoffen

Ecostoffen

We verkopen gecertificeerde stofffen als GOTS, OEKO-TEX en GRS producten.

ecostoffen

Paneelstoffen

Je kunt de canvas paneelstof knippen volgens het voorgedrukte patroon en deze vervolgens naaien om een tas te creëren. 

Decoratiestoffen

Voor het maken van tassen, kussens en accessoires hebben we verschillende decoratiestoffen. Ook om uw baby- of kinderkamer aan te kleden vindt u bij ons genoeg inspiratie.

Borduurstoffen

Borduurstoffen bieden een stabiele basis waarop borduurwerk kan worden gemaakt. Er zijn verschillende soorten: katoenen en linnen borduurstoffen, Aida-stof en stramien in verschillende kleuren.

stoffen

Haak- en breigarens

Wol van Katia, Scheepjes en Durable

Fournituren

Voor het maken van uw mooiste creaties.

Borduren

Handwerkpakketten van DMC, Lanarte en Pako.

Naai- en lockmachines

Wij zijn officieel dealer van Singer.