Naai- en lockmachines

Al jaren is Fels Singer in Gorinchem officieel dealer van ’s werelds meest vertrouwde en gewaardeerde merk in de wereld van naaien: Singer!

Waarom Singer?

Singer is al tientallen jaren synoniem met kwaliteit, duurzaamheid en innovatie als het gaat om naaimachines. Hun machines zijn geliefd bij zowel beginnende naaisters als ervaren ambachtslieden over de hele wereld. Als dealer van Singer-naaimachines zijn we trots om u toegang te bieden tot een breed scala aan naaimachines die zijn ontworpen om aan al uw naai- en quiltbehoeften te voldoen.

Ontdek het assortiment:

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige naaimachine voor dagelijks gebruik, een geavanceerde naaimachine met borduurmogelijkheden of een draagbare naaimachine voor onderweg, het Singer-assortiment heeft voor elk wat wils. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte Singer-naaimachine die aan uw wensen voldoet.

Kom langs en probeer het uit:

Waarom zou u niet langskomen in onze winkel om de Singer-naaimachines in actie te zien? We hebben demonstratiemodellen beschikbaar, zodat u ze zelf kunt uitproberen en ervaren waarom Singer de gouden standaard is in naaien.

We kijken er naar uit om u te verwelkomen in onze winkel en u te helpen bij het vinden van de perfecte Singer-naaimachine voor uw behoeften. We zijn ervan overtuigd dat u zult genieten van de kwaliteit en prestaties die Singer te bieden heeft.

 

Modestoffen

We verkopen een ruim assortiment stoffen

Haak- en breigarens

Wol van Katia, Scheepjes, Phildar en Durable

Fournituren

Voor het maken van uw mooiste creaties

Borduren

Handwerkpakketten van DMC, Lanarte, Vervaco en Pako

Inlijsten

Ruime sortering lijsten voor uw borduurwerk