Inlijstwerk

Om uw borduurwerken meer tot hun recht te laten komen, willen we u graag wijzen op onze inlijstservice.

Wat maakt onze inlijstservice zo bijzonder?

Deskundig vakmanschap: Wij werken al jaren samen met een team van ervaren ambachtslieden met oog voor detail en expertise in het inlijsten van kunstwerken. Zij begrijpen dat elk borduurwerk uniek is en zorgen ervoor dat het perfect wordt ingelijst.

Maatwerk: U kiest met onze hulp uit een scala aan lijsten, passe-partouts en glasopties om een look te creƫren die perfect bij uw borduurwerk past.

Bescherming en duurzaamheid: De hoogwaardige materialen en zorgvuldige inlijsttechnieken zorgen ervoor dat uw borduurwerk goed beschermd is tegen stof, vocht en verkleuring. Uw kunstwerk blijft jarenlang in topconditie.

Hoe kunt u gebruikmaken van onze inlijstservice?

Breng uw borduurwerk: Kom langs in onze winkel en breng uw voltooide borduurwerk mee. Wij staan voor u klaar om u te helpen.

Kies uw lijstwerk: Vertel ons waar uw voorkeur naar uitgaat en wij zullen u begeleiden bij het selecteren van de juiste lijst, passe-partout en glas om uw borduurwerk mooi uit te laten komen.

Kosten inlijstwerk: De kosten van het lijstwerk worden bepaald door meerdere factoren. De belangrijkste is het formaat van het werk. Grotere borduurwerken vereisen meer materiaal voor de lijst en het glas. Verder hangt de prijs af van het gekozen materiaal voor de lijst en het type glas. Wel of geen passe-partout is ook van invloed op de kosten.

Laat het aan ons over: Wij sturen uw werk naar onze vertrouwde lijstenmaker. Zij nemen de zorg voor uw borduurwerk over en voltooien het lijstwerk met precisie en professionaliteit.

Haal uw ingelijste werk op: Binnen de afgesproken tijd kunt u uw ingelijste borduurwerk ophalen.

Modestoffen

We verkopen een ruim assortiment stoffen

Haak- en breigarens

Wol van Katia, Scheepjes, Phildar en Durable

Fournituren

Voor het maken van uw mooiste creaties

Borduren

Handwerkpakketten van DMC, Lanarte, Vervaco en Pako.

Naai- en lockmachines

Wij zijn officieel dealer van Singer