Alles voor borduren

Heb je al kennis gemaakt met onze prachtige collectie borduurmaterialen? Bij Singer Fels hebben we alles wat je nodig hebt om je meesterwerken te creëren.
Onze borduurmaterialen zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat je de hoogste kwaliteit en de mooiste resultaten krijgt. Van zijdezachte borduurgarens tot fijne borduurstoffen en handige accessoires, we hebben alles om je projecten tot leven te brengen.
Van prachtige bloemen en schilderachtige landschappen tot schattige dieren en moderne abstracten; we hebben een breed scala aan borduurpaketten die passen bij elke stijl en smaak.

Ontdek de rustgevende  ervaring van het creëren met je handen en maak van elke steek een meesterwerk!

Borduurstoffen

We hebben mooie Aida en Eavenweave borduurstoffen voor u. Daarnaast verkopen we ook stramien en gedecoreerde borduurstoffen.

breigarens

DMC borduurzijde

DMC staat bekend om zijn kleurechtheid, duurzaamheid en consistentie in kleuren, waardoor het gemakkelijk is om garen in dezelfde kleur bij te kopen, zelfs na lange tijd. 

Borduurpakketten

We verkopen pakketten van Lanarte, Pako, Vervaco, Anchor en DMC. U kunt ook uit onze catalogi bestellen. Kom gezellig langs!

Inlijsten

Wij bieden voor uw borduur- en hobbywerk een betrouwbare inlijstservice aan. We kunnen je adviseren over geschikte lijsten en glas om de levensduur van uw werk te optimaliseren.

Modestoffen

We verkopen een ruim assortiment stoffen

Haak- en breigarens

Wol van Katia, Scheepjes, Phildar en Durable

Fournituren

Voor het maken van uw mooiste creaties

Naai- en lockmachines

Wij zijn officieel dealer van Singer

Inlijsten

Ruime sortering lijsten voor uw borduurwerk